HATÁSA:
- élő bélflóra regeneráló (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz!),
- nyálkahártyapótló
- probiotikum,
- antioxidáns, méregtelenítés
- hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódás,
- "előemészti" a létfontosságú tápanyagokat, eközben a patogén kórokozók szaporodását is gátolja.
Élő, rostos, antioxidáns, probiotikus.
Miért jó az élő ételek és italok fogyasztása?
1. Tartósítószert nem tartalmaznak.
2. A vitaminok, nyomelemek, ATP, enzimek számunkra használható formában vannak jelen.
Miért jók a rostok?
A rostok kötőanyagok, melyek segítik az egyenletes felszívódást és a salakanyagok megkötésével, tisztítják az emésztőcsatornát. A dr. Hummel cellulóz biogélben emészthetetlen, cellulóz rostok vannak, melyek a salakanyagokat megkötve távoznak.
Miért jó az antioxidáns tulajdonság?
Gátolja az öregedést, akadályozza a szabadgyökök roncsoló hatását, melyek következtében a rákos sejtek is kialakulnak.
Miért jó a probiotikum?
Az egészséges bélflóránkat milliárd számban alkotják szervezetbarát baktériumok és élesztőgombák. Ezek segítenek az emésztésben, az egészséges széklet kialakításában. A gyógyszerek (különösen az antibiotikumok) szedése és a tartósítószerekkel teli táplálékaink fogyasztása pusztítja a bélflórát. Ennek, a rossz felszívódáson kívül, nagyon sokféle káros következménye lehet. (Egyik ilyen a Candida albicans terjedése.) A dr. Hummel BIOGÉLre az jellemző, hogy többféle szervezetbarát baktériumot és élesztőgombát tartalmaz, melyek igen aktívak. Az aktivitásukra számunkra azért van szükség, hogy a patogén kórokozóinkat le tudják győzni. A biogél baktériumai: Acetobacter xylonum, Acetobacter xylinoides, Gluconobacter gluconicum, Acetobacter aceti, Acetobacter pasteurianium, Acetobacter ketogenum. Élesztőgombái: Schizosaccharomyces pombe, Saccharomyces ludwigii, Pichia fermentans, Mycoderma, valamint Torula és Apiculatus eredetű élesztőgombák életközössége.
A gyakorlatban többnyire a tejcukrot emésztő laktobacillusok családját forgalmazzák, mint probiotikumot. A biogél flórája főleg cukrokat és alkoholt emészt. Vagyis a biogél flórával kiegészítva a laktobacillusokat, sokkal szélesebb spektrumú, szervezetbarát flórával támogathatjuk a legyengült bélflóránkat.
A cukor és alkoholfogyasztó flórának egyéb előnye is van a mai korban, mikor szeretjük az édességeket és az alkoholos italokat, miközben az "időskori" (már 40eseknél is) cukorbetegség soha nem látott mértékben terjed. A cukorfelszívódással és a cukorbetegséggel kapcsolatos még a gél azon tulajdonsága, hogy a felszívódást (így a cukor felszívódását is) egyenletessé teszi. Vagyis az elfogyasztott cukor nem egyszerre kerül a vérünkbe ott sokkos vércukorszint-emelkedést okozva, hanem egyenletesen adagolva, alacsonyabb vércukorszintet tart fenn.
Ezt kipróbálom! Mindössze egy egyszerû ingyenes regisztrációval sajárt webáruházadban megvásárolhatod a szükséges termékeket.